Spoedtest Voorburg

Spoedtest Voorburg

Voor spoedtest Voorburg kunt u bij Corona Spoedtest Den Haag terecht! Bij ons kunt u terecht voor het afnemen van verschillende corona testen. Bent u benieuwd naar de uitslag van uw corona test? Wanneer u de uitslag van uw corona test krijgt, hangt natuurlijk af van welke test u bij ons heeft afgenomen. Zo ontvangt u bij de sneltest al binnen 15 minuten de uitslag. Bij de PCR test krijgt u uw uitslag binnen 24 uur nadat u de test heeft afgenomen. Naast de uitslag ontvangt u van ons ook een reis certificaat.

Toenemende vraag naar spoedtest Voorburg

Het aantal nieuw corona gevallen is de afgelopen weken flink gestegen. Zo zijn er in de afgelopen dagen 11.452 positieve tests geregistreerd, vergeleken met de 7.959 van de periode ervoor. Dat is een stijging van ruim 44 procent. Het aantal patiënten die in het ziekenhuis werd opgenomen is de afgelopen weken ook gestegen. Zo steeg het aantal nieuwe patiënten in de afgelopen week van 3 november tot en met 9 november 2021 naar 1.137 opnames, dat is 18 procent meer dan de week daarvoor.

Door deze stijgende corona besmettingen zijn er veel mensen die zich willen laten testen. Omdat er zo een grote hoeveelheid mensen zijn die getest willen worden, zijn veel teststraten vol en druk. Heeft u interesse om een spoedtest Voorburg te nemen? Dan kunt u bij Corona Spoedtest Den Haag terecht. Bij afname van een spoedtest Voorburg ontvangt u de uitslag van uw test al binnen 15 minuten en die van een PCR test ontvangt u dezelfde dag nog of de volgende dag. Corona Spoedtest Den Haag, de snelste en voordeligste sneltest Voorburg!

Sneltest Voorburg

De regio Haaglanden staat al een langere tijd hoog in het lijstje van hard getroffen gebieden tijdens de corona pandemie. Natuurlijk geldt hetzelfde voor Leidschendam-Voorburg en omstreken. Door de recente snelle stijging, is de vraag naar een sneltest Voorburg ook toegenomen. Dat is ook niet vreemd aangezien u sneller het resultaat te zien of horen krijgt. Dus bent u opzoek naar corona spoedtest Voorburg? Kom dan bij Corona Spoedtest Den Haag langs en ontvang binnen 15 minuten het resultaat van uw sneltest. 

Spoedtest Voorburg

Corona Certificaat

Bent u binnenkort van plan om te gaan reizen voor vakantie of voor zakelijke doeleinden? Daarvoor heeft u tegenwoordig een corona certificaat voor nodig. Maar wat is een corona certificaat? Een corona certificaat is een bewijs dat iemand tegen COVID-19 ingeënt is,  negatief is getest of van COVID-19 hersteld.

Dit certificaat kunt u bij Corona Spoedtest Den Haag krijgen bij het afnemen van de PCR test. Het resultaat van de PCR test ontvangt u binnen 24 uur. Wilt u gaan reizen binnen de EU? Kom dan eens langs en neem de test af! Voor sneltest Voorburg is Corona Spoedtest Den Haag de beste keuze voor u!

Contact

Meer te weten komen over spoedtest Voorburg? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 – 369 8115 of op 06 – 2895 1555. Van maandag tot zaterdag zijn wij geopend van 10:30 – 20:00. Zondag zijn wij geopend van 10:30 – 21:00. Adres: Hoefkade 307B, 2526 BT Den Haag. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Facebook en Instagram