Spoedtest Corona Den Haag

Spoedtest Corona Den Haag

Spoedtest corona Den Haag? Bent u het laatste weekend naar een feestje of evenement geweest? En ligt u er wakker van omdat u niet zeker weet of u besmet bent geweest met het virus? Als u twijfelt of u wel of niet besmet bent geweest, is het zeker verstandig om uzelf te laten testen. Dat kunt u laten doen bij Corona Spoedtest Den Haag. Als u een sneltest bij ons afneemt krijgt u al binnen 15 minuten de uitslag te horen. Ook kunt u bij ons tegen een scherpe prijs een PCR of sneltest afnemen. Bij het afnemen van de PCR test krijgt u van ons ook een reis certificaat. Bent u op zoek naar de snelste en voordeligste Spoedtest corona Den Haag? Kies voor Corona Spoedtest Den Haag!

Wanneer spoedtest corona Den Haag?

Wanneer kunt u corona spoedtest Den Haag afnemen? Het is belangrijk om uzelf te laten testen wanneer u niet zeker weet of u wel of niet bent besmet. Maar hoe komt u te weten dat u besmet bent? U kunt daar achter komen door te kijken of u de volgende symptomen ervaart. 

De meest voorkomende symptomen zijn koorts, hoesten, vermoeidheid en een aangetast smaak en/of reukvermogen. Minder vaak voorkomende symptomen zijn keelpijn, hoofdpijn, diarree, rode of geïrriteerde ogen, en huiduitslag of verkleuring van vingers of tenen. Ernstige symptomen zijn kortademigheid of ademhalingsproblemen, beperkt spraak of bewegingsvermogen of verwarring en pijn op de borst. Als u een van de ernstige symptomen toont raden wij u aan om direct medische hulp te zoeken. 

Toont u een van de meest voorkomende symptomen maar bent u nog steeds onzeker? Kom dan gerust langs bij Corona Spoedtest Den Haag langs en neem een PCR of COVID sneltest Den Haag.

COVID sneltest Den Haag

Wilt u uzelf snel laten testen omdat u misschien ergens moet zijn? Dan is het afnemen van een COVID sneltest Den Haag de beste keuze voor u. Met de sneltest hoeft u niet dagen lang te wachten op de uitslag. Bij ons ontvangt u de uitslag al binnen 15 minuten.

Maar wat gebeurd er tijdens sneltesten? Met een COVID sneltest of antigeen sneltest wordt de aanwezigheid van eiwit van het virus (antigeen) aangetoond. Vanaf het moment dat iemand het virus heeft ingeademd, bevinden zich in het lichaam deze corona deeltjes. Aan de hand van deze corona deeltjes wordt bekeken of u besmet bent of niet.  

Spoedtest corona Den Haag

Waarom Corona Spoedtest Den Haag?

Het coronavirus is in december 2019 in China voor het eerst opgedoken, zover bekend is. Zo heeft het virus zich naar bijna ieder land verspreid, het leven op zijn kop gezet en de wereldeconomie ontspoort. Het virus heeft nu al meer dan 5 miljoen mensen om het leven gebracht en al meer dan 250 miljoen mensen wereldwijd besmet. Met het groeiende aantal mensen die besmet worden is de vraag van corona testen ook gestegen. Als u interesse heeft in corona spoedtest Den Haag kunt u gerust bij ons langskomen voor een snelle en voordelige corona test!

Contact

Meer te weten komen over spoedtest corona Den Haag? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 – 369 8115 of op 06 – 2895 1555. Van maandag tot zaterdag zijn wij geopend van 10:30 – 20:00. Zondag zijn wij geopend van 10:30 – 21:00. Adres: Hoefkade 307B, 2526 BT Den Haag. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Facebook en Instagram