Sneltest Rijswijk

Sneltest Rijswijk

Sneltest Rijswijk? Heeft u klachten die overeenkomen met corona? Dan raden wij u aan om thuis te blijven en uzelf meteen te laten testen. Snel en voordelig een test afnemen kan natuurlijk bij Corona Spoedtest Den Haag. Zo krijgt u bij het afnemen van onze sneltest al binnen 15 minuten uw uitslag. Bij ons kunt u ook een PCR test met reis certificaat afnemen waarbij u binnen 24 uur de uitslag krijgt.


Maak direct een afspraak!

Wat is COVID-19? – Sneltest Rijswijk

COVID-19 of (officieel) SARS-CoV-2, de naam die gegeven is aan het coronavirus dat voor het eerst is verschenen in Wuhan, China in 2019. De ziekte kan koorts, vermoeidheid, luchtwegklachten en in sommige ernstige gevallen ademhalingsproblemen veroorzaken.
Het virus verspreidt zich in druppeltjes. Denk hier bijvoorbeeld aan hoesten, niezen en praten. Bij deze handelingen komen er druppeltjes vrij en komt het virus vervolgens in de lucht. Het virus kan zich dus snel verspreiden, kies daarom voor een sneltest Rijswijk. Bent u er niet zeker van dat u COVID klachten heeft? Laat uzelf dan alsnog testen.

Als andere mensen deze druppels inademen, raken zij ook besmet en zo verspreidt het virus zich heel rap. Zo kunt u behalve het inademen van het virus ook besmet raken via  handen, neus en ogen. Bent u de laatste dagen veel in contact geweest met mensen? Dan zal het u zeker geen kwaad doen om een sneltest Rijswijk af te nemen. Dit kan natuurlijk bij Corona Spoedtest Den Haag.

Manieren om besmetting te voorkomen

Door u handen te wassen kunt u besmetting voorkomen. Via uw handen kunnen virussen zoals COVID-19 zich verspreiden. Het is daarom van groot belang dat u uw handen wast om zo de verspreiding en/of besmetting te voorkomen. Door 20 tot 30 seconden uw handen te wassen met zeep, omringt u het virus op uw huid met zeepmoleculen die ervoor zullen zorgen dat het virus omhulsel kapot gaat. Als u geen zeep heeft kunt u ook gebruik maken van handalcohol of handgel.

Verder is het belangrijk om minimaal 1,5 meter afstand te houden van anderen zodat u buiten bereik bent van het virus dat zich verspreidt via de lucht.

Als u moet niezen raden wij aan om altijd gebruik te maken van papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten, gooi deze zakdoekjes daarna ook direct weg. Vergeet daarnaast niet om toestellen waar u vaak gebruik van maakt, af en toe schoon te maken.

Sneltest Rijswijk

Contact

Meer te weten komen over sneltest Rijswijk? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 – 369 8115 of op 06 – 2895 1555. Van maandag tot zaterdag zijn wij geopend van 10:30 – 20:00. Zondag zijn wij geopend van 10:30 – 21:00. Adres: Hoefkade 307B, 2526 BT Den Haag. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Facebook en Instagram.