Sneltest Den Haag

Sneltest Den Haag

Sneltest Den Haag? Toont u klachten zoals koorts, verkoudheid en/of plotseling geur of reukverlies? Dan is het van groot belang om in quarantaine te gaan en uzelf te laten testen. Doordat u uzelf laat testen, komt u te weten of u in quarantaine moet blijven of weer verder kunt gaan met uw dagelijkse bezigheden. Bij Corona sneltest Den Haag kunt u terecht voor een PCR test. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Waarom sneltest Den Haag?

De laatste paar weken namen de zorgen in Nederland flink toe, door toenemende besmettingen en ziekenhuisopnames. Het afnemen van sneltest Den Haag en PCR testen zijn daarom ook steeds populairder geworden. Maar hoe weet u precies wanneer u besmet bent?

De meest voorkomende klachten zijn: een droge hoest, vermoeidheid, koorts en aangetast smaak en/of reukvermogen. Symptomen die wat minder vaak voorkomen zijn: keelpijn, hoofdpijn, pijn in het lichaam, diarree, rode geïrriteerde ogen en huiduitslag of verkleuring in de vingers of tenen. 

Mensen met deze klachten denken vaak dat het maar om een verkoudheid gaat. Het virus verspreid zich hierdoor erg snel. Daarom is het verstandig om u altijd te laten testen. Coronavirus onder controle krijgen doen we samen! U heeft de keuze uit een PCR-test of sneltest Den Haag.

Wanneer kunt u een COVID spoedtest Den Haag afnemen?

Onderzoek heeft bewezen dat antigeen testen (de snelste corona test) in staat zijn om COVID te herkennen wanneer het nog in de eerste fase zit. Op later termijn wanneer er veel minder van het virus in de keel of neus zit, is een spoedtest Den Haag hier niet geschikt voor. Het is dan verstandiger om veel gevoeliger te testen zoals een PCR-test. De antigeen test is vooral bruikbaar om besmettelijke personen te vinden en daarmee de corona verspreiding tegen te gaan. Voor patiënten die al ernstige klachten hebben wordt een spoedtest Den Haag zeker afgeraden omdat de kans dat de besmetting hiermee wordt gevonden klein is. In deze gevallen is een PCR-test dus aangeraden.

Sneltest Den Haag

Contact

Meer te weten komen over sneltest Den Haag? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 – 369 8115 of op 06 – 2895 1555. Van maandag tot zaterdag zijn wij geopend van 10:30 – 20:00. Zondag zijn wij geopend van 10:30 – 21:00. Adres: Hoefkade 307B, 2526 BT Den Haag. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Facebook en Instagram