PCR Test Voorburg

PCR Test Voorburg

PCR test Voorburg? Bent u recent in contact geweest met iemand die besmet is geraakt met het coronavirus? Dan is het belangrijk dat u 10 dagen in quarantaine gaat en vervolgens op de 5de dag een test laat afnemen. Zo weet u of u besmet bent geraakt met het virus of niet. Het duurt namelijk 5 tot 6 dagen voordat u klachten begint te krijgen door het virus. Vanaf de 5de of 6de dag kunt u via een corona test zien of u besmet bent geraakt met de virus of niet. Als u een snelle en voordelige PCR test Voorburg wilt afnemen is Corona Spoedtest Den Haag de beste keuze voor u!

Ouderen – PCR test Voorburg

Ouderen lopen meer risico om erg ziek te worden van het virus. Niet alleen kunnen ze heel erg ziek worden vanwege hun leeftijd, maar vaak hebben ze ook onderliggende problemen. Ouderen die ernstig ziek zijn geworden door het virus en in het ziekenhuis beladen, is de vermoedelijke verloop en uitkomst van het virus ook slecht. De gemiddelde leeftijd van de overledenen in Nederland door corona bedraagt bij vrouwen 83,8 jaar en bij mannen 79,7 jaar. Deze leeftijden komen overigens wel overeen met de gemiddelde levensverwachting van Nederlanders.

Sneltest Voorburg

De regio Haaglanden staat al een langere tijd hoog in het lijstje van hard getroffen gebieden tijdens de corona pandemie. Natuurlijk geldt hetzelfde voor Leidschendam-Voorburg en omstreken. Door de recente snelle stijging, is de vraag naar een sneltest Voorburg ook toegenomen. Dat is ook niet vreemd aangezien u sneller het resultaat te zien of horen krijgt. Dus bent u opzoek naar corona spoedtest Voorburg? Kom dan bij Corona Spoedtest Den Haag langs en ontvang binnen 15 minuten het resultaat van uw sneltest. 

PCR test Voorburg

Kwetsbare groepen

Gevaccineerden genezen sneller van het virus als ze besmet zijn geraakt, in vergelijking met met mensen die niet gevaccineerd zijn. Maar de hoeveelheid van het virus dat ze bij zich kunnen dragen, bedraagt net zoveel als bij ongevaccineerden. Zo kunnen gevaccineerde mensen ook ongewild het virus verspreiden bij groepen die kwetsbaarder zijn.

Bij mensen die bij de kwetsbare groep horen kunt u denken aan zoals eerder vermeld ouderen maar daarnaast ook mensen met een aandoening zoals een verminderde weerstand, chronische luchtweg- of longproblemen, diabetes, nierziekte enz. 

Het is daarom belangrijk dat u altijd afstand houdt en uzelf regelmatig laat testen. Bij Corona Spoedtest Den Haag kunt u uzelf snel en voordelig laten testen. Bij het afnemen van een sneltest krijgt u al binnen 15 minuten de uitslag. Voor een PCR test krijgt u de uitslag binnen 24 uur.

Contact

Meer te weten komen over PCR test Voorburg? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 – 369 8115 of op 06 – 2895 1555. Van maandag tot zaterdag zijn wij geopend van 10:30 – 20:00. Zondag zijn wij geopend van 10:30 – 21:00. Adres: Hoefkade 307B, 2526 BT Den Haag. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Facebook en Instagram