PCR Test Rijswijk Reizen

PCR Test Rijswijk Reizen

PCR test rijswijk reizen? Veel landen hebben momenteel inreisbeperkingen. Om naar deze landen te reizen heeft u een negatieve PCR-test en geldig reis certificaat nodig. In elk land zijn de regels natuurlijk anders. In het ene land is een negatieve PCR test 48 uur geldig  waar in het andere land deze 72 uur geldig is. Dit kan zorgen voor verwarring en dat begrijpen wij maar al te goed. Bij Corona Spoedtest Den Haag kunt u naast een PCR-test en sneltest ook om advies vragen, zodat u onbekommerd op vakantie kunt gaan. Heeft u interesse in een PCR test Rijswijk reizen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Waarom PCR test Rijswijk reizen?

Waarom Corona Spoedtest Den Haag? Onze testen kosten wel wat geld maar u bent dan er dan ook zeker van dat u de uitslag op tijd krijgt. In tegenstelling tot het GGD waar u zich gratis kunt laten testen, maar er niet zeker van bent of de uitslag op tijd binnenkomt.

Afgelopen zomer hebben veel reizigers hun vlucht gemist doordat de uitslagen te laat binnenkwamen. Dit komt omdat het systeem waar de GGD mee werkt niet de enorme aanvraag aankon.

Zo was er een groeiend rijtje landen waar reizigers een negatieve corona test nodig hadden om het land binnen te komen. Dit waren populaire bestemmingen zoals Marokko, Curaçao, Bonaire, Cyprus, het eiland Madeira en Griekenland.

Zonder een negatieve PCR test komt u deze landen dan ook niet binnen. Landen zoals bijvoorbeeld Griekenland eisen dat een testuitslag niet ouder is dan 72 uur. Als u dan een paar dagen op uw uitslag moet wachten, dan zal het erg krap worden. Als gevolg hiervan hebben veel mensen hun vluchten gemist en zijn ze veel geld verloren.

Dit is makkelijk te voorkomen door bij ons een PCR test Rijswijk reizen af te nemen en vervolgens uw uitslag binnen 24 uur te ontvangen. Zo hoeft u niet zenuwachtig op Schiphol constant op uw telefoon te controleren of uw testuitslag al binnen is. 

PCR test Rijswijk reizen

Contact

Meer te weten komen over PCR test Rijswijk reizen? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 – 369 8115 of op 06 – 2895 1555. Van maandag tot zaterdag zijn wij geopend van 10:30 – 20:00. Zondag zijn wij geopend van 10:30 – 21:00. Adres: Hoefkade 307B, 2526 BT Den Haag. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Facebook en Instagram