PCR Speekseltest Den Haag

PCR Speekseltest Den Haag

PCR speekseltest Den Haag? We leven al bijna 2 jaar in een gekke tijd door corona.
Er worden dagelijks duizenden mensen getest. Hierbij geldt ook dat een corona test snel af te nemen moet zijn. Bij de PCR test wordt er een wattenstaafje in de keel en in de neus gestoken. Wij begrijpen dat niet iedereen zich hier comfortabel bij voelt. Daar hebben wij van Corona Spoedtest Den Haag de oplossing voor, de PCR speekseltest Den Haag. Dit wordt ook wel de antigeen test genoemd of de sneltest. Als u een PCR test bij Corona Spoedtest Den Haag ondergaat hoeft u geen wattenstaafje in de neus of keel te verduren, maar hoeft u alleen een aantal keer te spugen in een buisje.

Is de PCR speekseltest Den Haag betrouwbaar?

Een onderzoek in Ierland dat door de RCSI University of Medicine and health Sciences werd uitgevoerd, heeft aangetoond dat een PCR test met speeksel om COVID-19 op te sporen bijna net zo nauwkeurig is als een met het staafje in de neus en keel.

Voor het onderzoek zijn de staafjes en de speeksel monsters van meer dan 300 deelnemers verzameld met en zonder symptomen. Dit onderzoek werd gevoerd tussen november 2020 en maart 2021. Uit de resultaten is gebleken dat 94% van de positieve neus en keel monsters ook positief testen op de speekselmonsters. 96% die negatief testen op de neus en keel uitstrijkjes, testen ook negatief op de speekseltest. Uit dit onderzoek is gebleken dat het detecteren van COVID-19 een geldig en nauwkeurig alternatief is voor neus en keel monsters.

PCR test Den Haag reizen

Mensen houden van reizen. Er zijn een hele hoop redenen waarom mensen van reizen houden. Denk maar eens aan het avontuur. Elke dag wat nieuws beleven en andere landen ontdekken of het leren kennen van nieuwe mensen. Zo zijn er nog veel meer redenen waarom mensen graag reizen. Helaas gaat dat in deze tijd niet meer zo gemakkelijk.
Om naar andere landen te reizen is nu een reis certificaat verplicht. Dit certificaat ontvangt u nadat u een PCR test heeft afgenomen bij ons. Wilt u binnenkort naar een ander land gaan? Kies dan voor PCR test Den Haag reizen.

PCR speekseltest Den Haag

Contact

Meer te weten komen over PCR speekseltest Den Haag? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 – 369 8115 of op 06 – 2895 1555. Van maandag tot zaterdag zijn wij geopend van 10:30 – 20:00. Zondag zijn wij geopend van 10:30 – 21:00. Adres: Hoefkade 307B, 2526 BT Den Haag. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Facebook en Instagram