Goedkope PCR Test Den Haag

Goedkope PCR Test Den Haag

Goedkope PCR test Den Haag afnemen? Dat kan bij Corona Spoedtest Den Haag. Heeft u milde klachten die overeenkomen met het coronavirus? Hierbij kunt u denken aan vermoeidheidsklachten, zoals een loopneus, niezen, keelpijn, hoesten  of plotseling verlies van reuk en/of smaak. Bij ons kunt u voor een voordelige prijs een sneltest of PCR test laten afnemen. Twijfelt u nog steeds om uzelf te laten testen op corona, bijvoorbeeld omdat het alleen lichte klachten zijn? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Hoe werkt een goedkope PCR test Den Haag?

Een PCR test is een test die kan aantonen of u besmet bent met COVID-19. Om dit te kunnen aantonen dient het slijm afgenomen te worden uit uw neus en keel. Vervolgens worden de monsters  vervolgens in het laboratorium onderzocht. De PCR test is de meest betrouwbare test die momenteel beschikbaar is om het virus aan te tonen. Het gaat  uiteindelijk om de eiwitten van het coronavirus die in uw lichaam zitten. Als dit niet het geval is, ontvangt u een negatieve uitslag en bent u dus niet besmet met COVID-19.

Wanneer is een PCR test verstandig?

Een PCR test is betrouwbaar, maar het is wel verstandig om er altijd rekening mee te houden wanneer u de test wilt laten afnemen.  Als u de test te eerder afneemt kan het zo zijn dat u een onterechte negatieve uitslag ontvangt. Dat gebeurt omdat het virus na de besmetting tijd nodig heeft om de eiwitten in uw lichaam te ontwikkelen. Wij zouden u daarom aanraden om meerdere testen af te nemen om zeker te zijn.

Goedkope PCR test Den Haag

Alternatief voor de standaard PCR test 

Naast de standaard PCR test bieden wij van Corona Spoedtest Den Haag ook een PCR speekseltest aan. Een groot voordeel van de PCR speekseltest vergeleken met een normale PCR test is dat het pijnloos is. Veel mensen vinden het gevoel van een wattenstaafje in de neus en of keel niet fijn. Daarom bieden wij dit alternatief aan. Als u een goedkope PCR test Den Haag wilt afnemen, kom eens lang bij Corona Spoedtest Den Haag. De snelste en voordeligste corona test van Den Haag!  

Contact

Meer te weten komen over goedkope PCR test Den Haag? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 – 369 8115 of op 06 – 2895 1555. Van maandag tot zaterdag zijn wij geopend van 10:30 – 20:00. Zondag zijn wij geopend van 10:30 – 21:00. Adres: Hoefkade 307B, 2526 BT Den Haag. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Facebook en Instagram